PAKEJ AHLAN RAMADHAN KIDS




Retail:
My Lapbook Ramadhan RM30
Ensiklopedia Juz Amma RM39.90
Sejadah Kanak-kanak RM59

PAKEJ AHLAN RAMADHAN KIDS HANYA RM119 !

Pos SM RM10, SS RM14

--------------------------------
#S3
#K6/K15


Kandungan Pakej:

1) ENSIKLOPEDIA JUZ AMMA

Alquran ialah mukjizat terbesar dan merupakan petunjuk, hukum, teladan, pengajaran dan panduan yang lengkap bagi manusia sehingga akhir zaman. Buku ini akan mengajar anak-anak untuk memahami konsep kebenaran dan kebaikan islam melalui Al-Quran. Terapkan nilai-nilai Al Quran dengan sesuatu yang mudah bagi mereka. Insyaallah mereka akan memahami nilai yang sangat bermanfaat bagi kehidupan mereka kelak








2) MY LAPBOOK RAMADHAN 

NAK AJAK ANAK-ANAK CINTA DAN SERONOK LALUI RAMADHAN TAHUN INI ???!*
Folio Ramadhan Lapbook, KHAS untuk anak-anak anda!
Telah terjual sebanyak 5000 cetakan pada bulan ramadhan tahun 2017 yang lepas😱😍

Direka khusus untuk aktiviti anak-anak 4-8 tahun!
 LAPBOOK ini menggunakan BAHASA INGGERIS!
RAMADHAN KIT kami kali ini diberi kelainan untuk anak-anak agar lebih seronok beraktiviti sambil belajar mencintai dan menghargai Ramadhan
 Pek aktiviti dan folio Ramadhan Lapbook ini mengandungi :
1⃣ My Ramadhan Lapbook folio dengan aktiviti:
🌜 Fasting Cycle Wheel
🌜 Mini folio "What I like about Ramadhan"
🌜 5 Pillars of Islam craft activities
🌜 Benefits of Ramadhan mini folio
🌜 Virtues of Ramadhan mini folio
🌜 Good Deeds Tree
🌜 Ramadhan Award Chart
2⃣ Good Deeds Tree stickers
3⃣ Ramadhan Chart Award stickers
4⃣ Instructions manual and craft templates.
5⃣ My Ramadhan Journal
6⃣ My Ramadhan Sadaqah Envelope
Pek RAMADHAN LAPBOOK INI menggunakan medium Bahasa Inggeris dan mengandungi pelbagai info-info ringkas yang menarik dibawa secara santai di dalam MY RAMADHAN LAPBOOK juga MY RAMADHAN JOURNAL!
KENAPA IBUBAPA DAN GURU PERLU DAPATKAN RAMADHAN LAPBOOK INI??
 Khusus buat ibu-ibu/guru-guru beraktiviti dan melaksanakan projek-projek istimewa Ramadhan dengan anak. ❤️
 Sebagai kompilasi pencapaian aktiviti anak-anak melalui hasil-hasil kraf yang akan ditampal di dalam lapbook tersebut. Tidaklah bersepah ke sini sana. ☺️
 Di reka khusus untuk menjadi memori simpanan anak-anak untuk melihat hasil kerja mereka beserta rekod pencapaian akhlaq mulia di dalam "GOOD DEEDS TREE " dan rekod puasa harian mereka melalui "RAMADHAN CHART"
 Mengajak anak-anak menabung sepanjang Ramadhan, khusus untuk diagihkan melalui My Ramadhan Sadaqah Envelope kepada orang-orang yang memerlukan, sepanjang bulan Ramadhan. Moga semangat bersedekah kan berterusan! ❤️
 Ramadhan journal di reka khusus untuk anak-anak yang sudah pandai menulis, untuk mencatat apa sahaja yang mereka suka tentang Ramadhan. Boleh menjadi DIARI RAMADHAN mereka! Juga boleh menjadi buku nota kecil untuk anak-anak yang masih belajar menulis. Tulislah, lukislah, conteng lah apa sahaja, agar mereka bahagia!! 😍
Jom bersedia memacu Ramadhan anak-anak dengan aktiviti berfaedah dan menarik! Buat mereka kenal, cinta dan hargai bulan mulia penuh rahmah dan barakah, ganjaran pahala dan keampunan..!

*Kini diperbaharui*
Aktiviti dibukukan dan lebih bewarna warni😍














Klik link di bawah untuk melihat video cara beraktiviti:


3) SEJADAH KANAK-KANAK

Berikut corak homemade sejadah kesukaan anak syurga!


✾ KIDS SEJADAH PRINTED ✾
============


♕ Motif “CARTOON CHARACTER” yg menarik perhatian anak-anak ANDA ♕
♕ Dialas atau dilapik sejenis fiber yang tahan lasak sesuai untuk kanak-kanak ♕
♕ Kain felt yang lembut berkualiti ♕
♕ Sangat sesuai untuk kanak-kanak yang mudah alergik kepada habuk dan bulu♕

Mari solat bersama2 anak2 dgn sejadah comel ni..
Insyallah, pasti tak nak tinggal solat 5waktu .. AJAR anak2 kita solat bersama, bukan hanya menyuruh mereka solat.. Jadikan SEJADAH COLOURFUL CHARACTER sbg penarik minat utk kanak2 solat..Anak2 yg soleh/solehah lahir dari didikan agama yg kukuh dari kecil

Sejadah yang top di Astro dan di IG anak syurga pelakon Scha Alyahya.InshaAllah material cun dan designnya juga sangat menarik,berwarna-warni.😍

Details produk:
material - diadora (sejenis material slightly mcm felt - lembut)
Size 50cm x 85cm 
Sejadah biasa



No comments

Powered by Blogger.