EBOOK-KU ISLAMIC




EBOOK ISLAMIC MOMMY HANA (TALKING BOOK)

Retail RM69

Pos SM RM9, SS RM14



================
*S1&2
*K7




Klik video ni untuk lihat bagaimana ia berfungsi









E-BOOK KU SPECIAL EDITION ni, terdapat bnyak kelebihan yg ada. antaranya adalah :-
🎀 dapat mengurangkan ketagihan smartphone/ipad utk kanak2.
🎀 mengelakkan kerosakan mata pada kanak-kanak.
🎀 boleh menarik minat dan fokus anak-anak untuk belajar lebih tekun.
🎀 masa juga terluang dgn berfaedah.
🎀 anak boleh belajar solat dengan mudah.
🎀 boleh menguatkan daya ingatan dan hafalan bagi kanak-kanak.
ha banyak kan kelebihan yang terdapat di E-BOOK KU SE by MOMMYHANA?


p/s warranty dari MommyHana adalah 1 bulan!!! 😱

=================
eBook-Ku
========
Harga Jualan Rasmi = RM99
HARGA PROMOSI = RM69



======================
Frequently Ask Question. (FAQ)
=======================
.


1- eBookKu Islamic Special Edition ni sesuai untuk anak kecil umur berapa?
eBook ini sesuai untuk anak kecil seawal 6 bulan dengan bimbingan ibu bapa sehingga umur 9 tahun.
.
2- Ada warranty tak?
ans: Ada, warranty selama 30hari bersyarat tiada kerosakan fizikal pada eBook-Ku (seperti kesan hentakan atau bahagian tercabut).
.
3- Kalau barang sampai dah rosak macam mana?
ans: Sila inform HQ setelah barang diterima dari pihak poslaju. Pertukaran serta merta untuk barang yang rosak.
.
4- Penggunaan Bahasa dalam eBookKu Islamic Special Edition ni? 
ans: Menggunakan dua bahasa utama iaitu Malay dan English. 
.
5-Berapa muka surat? Belajar apa dalam eBook-Ku?
ans: 20 m/s. Dalam eBook-Ku, anak-anak kecil akan belajar mengenal ABC, Mengenal Haiwan dan bunyi, Mengenal buah-buahan, Mengenal kenderaan dan bunyi, Mengenal huruf, Mengenal bunyi ejaan & sebutan, Mengenal tumbuhan, Mengenal sayur-sayuran, Mengenal warna, Mengenal bentuk, Mengenal jenis sukan, belajar mengenai rukun islam dan rukun iman, Belajar mengenai masa, Mengenal cara berwuduq, Belajar rukun solat, Mengenal doa-doa harian. Ada mengandungi surah lazim, asma ul husna dan doa dhuha. 
.
6-Guna battery apa?
eBook-Ku menggunakan batery AA sebanyak 3 biji.


=========================
WARRANTY CLAIM EBOOK-KU SE
=========================
Sila hubungi : Mohd Farid 0162333181 


Contoh kerosakan yang BOLEH DICLAIM:

1. Kerosakan chip contohnya bila barang sampai, tiada sound, atau rosak dari segi suara ( suara berulang-ulang atau pecah). 
2. Kerosakn fizikal contohnya bila barang sampai je,muka surat tak cukup, muka surat terkoyak, muka surat terlipat teruk, printing muka surat salah. 
3. Kerosakan dari pihak pos laju contohnya barang sampai je, ebook pecah, terkoyak, dan terdapat kecacatan pada ebook. 
4. Dummy pen tidak termasuk dalam warranty. Itu adalah Free gift. Jadi tidak boleh ditukar atau diganti baru.

Contoh kerosakan yg TIDAK BOLEH DICLAIM:

1. Kerosakan yang disebabkan kecuaian sendiri. Contohnya ebook terjatuh, anak2 baling, anak2 koyakkan ebook, anak2 tumpahkan air ke dalam chip ebook. 

Cara untuk claim kerosakan
=====================

1. Rekodkan video kerosakan dan hantarkan ke HQ. Sila rekodkan dari mula masukkan battery sehingga kerosakan ebook. Video kerosakan ini bertujuan untuk juru teknikal HQ menilai kerosakan untuk mendapatkan kepastian sebelum di pos ke HQ. 
2. Mendapat kepastian dari juru teknikal HQ bahawa kerosakan adalah dari kesilapan kilang sebelum di pos. Ingat SILA DAPATKAN KELULUSAN DARI JURU TEKNIKAL HQ SEBELUM POS!!!!!!
3. Jika dapat KELULUSAN sila pos ke alamat HQ :
MOMMYHANA VENTURE
50-3F, Jalan Setia Perdana BB,
U13/BB, Setia Alam,
40170 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan,
Malaysia
+60 17 282 7035
4. Postage boleh diclaim dari HQ dan sila sertakan resit pos dan details akaun untuk direfundkan. Nilai max postage direfund SM(RM9) SS(RM11)
Nama:
No akaun:
Nama Bank:

Contoh aduan kerosakan yg biasa diterima tetapi sebenarnya TIDAK ROSAK
===========================

1. "Bunyi berulang-ulang" ( kebiasannya dsebabkan battery lemah). Sila gunakan battery baru ENERGIZER. 
2. "Tempat letak battery tercabut". Sila perhatikan betul2 tempat battery kerana salah satu tempat battery memerlukan 2 battery dislot yg sama. Kene jolok kedalam sedikit untuk masukkan battery. Total battery diperlukan adalah 3 biji battery AA.

No comments

Powered by Blogger.